I Dream of Frosting

בא לי משהו מתוק, אמריקאי ועשיר 🙂 הנחתי את הספרים על השולחן והתחלתי לחפש את המתכון המטורף שיחזיר אותי אל המטבח. מלא סוכר, גבינת שמנת, חמאה, שמנת להקצפה. שכבות של צבע מאכל ופרוסטינג, אולי פאי בננה וטופי או עוגיות שוקולד צ'יפס בגודל של הראש שלי.

ועד שאמרח את החלום האמריקאי בחמאה {יש למה לצפות!!}, קבלו מתכון לפרוסטינג {ציפוי} חמאת בוטנים שישדרג לכם כל עוגייה, קאפקייק או עוגה {מומלץ שוקולד עשירה}.

תמונה

פרוסטינג חמאת בוטנים

1/2 כוס חמאה רכה {במרקם גלידה, לא רכה מדי}

2/3 כוס חמאת בוטנים חלקה {קנויה, לא ביתית}

2 כוסות אבקת סוכר

הכנה:

במיקסר עם וו גיטרה מעבדים מעט את החמאה, לוודא שאין גושים. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומעבדים עד ששתי החמאות התאחדו.

מסננים את אבקת הסוכר, למניעת גושים, מוסיפים כוס אבקת סוכר ומעבדים במהירות נמוכה עד איחוד. מוסיפים את הכוס הנוספת בשלוש פעמים, כדי לוודא שמרקם הפרוסטינג יהיה חלק וחמאתי ולא יתפרק מעודף סוכר ויהיה קשה מדי למריחה וזילוף.

ועכשיו תצפו עוגה או זלפו מעל קאפקייק או עוגייה.

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s