It's all about the Salted Pretzel {recipe} Crust

יש עוגות שמישהי צריכה להיות בהריון כדי להצדיק את האפייה שלהן. הרבה חמאה, מלא שוקולד, גבינת שמנת ברבים. לפני שנה וחצי, על מנת אגז בנדיקט, החלטנו שנאפה אותה. ועכשיו, כשרוית בשבוע העשרים ומתקיימת משילוב של גבינה ושוקולד, הרגשנו בשלות. אה, וגם הבן זוג שלה הביא לנו שתי שקיות של m&m במילוי בייגלה – לא השאירו לנו ברירה 🙂

המתכון הגיע מהבלוג האוסטרלי Raspberri Cupcakes וזאת לא האהבה שלי לצילום מלמעלה שבגללה אין צילום של פרוסה, פשוט כשחתכנו העוגה התפרקה לערימה. אבל זאת היתה ערימה טעימה טעימה טעימה!!

"ופשוטים ופשוטים הדברים וחיים ומותר בם לנגוע ומותר לאהוב ומותר ומותר לאהוב" {את תלכי בשדה}

רוית, אוהבת אותך ♥ ואת לאה וחווה שמלוות אותנו

Chocolate, Cream Cheese, m&m, Salted Pretzel Crust and a day with a good friend. Do I need anything else?

🙂 Happiness

_1_~1 (19) תחתית בייגלה וחמאה מלוחה לעוגת גבינה

אמנם העוגה לא החזיקה מעמד בחיתוך, אבל התחתית המושלמת שלה מומלצת לעוגות גבינה  אפויות וקרות. אני כבר מתכננת על תחתית בייגלה וחמאה מלוחה, שכבה נכבדה של מוס גבינה קר ופירות יער שיוסיפו מתיקות וחמצמצות.

200 גרם {כ-3 כוסות}בייגלה מרוסק {ממליצה חלק ממש לאבקה וחלק בחתיכות קטנות}

175 גרם חמאה מלוחה מומסת

2 כפות סוכר

***

פשוט מערבבים יחד, משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מהדקים היטב ואופים 10 דקות ב-180 מעלות.

במתכון המקורי מדובר על תבנית 20 ס"מ, אבל היא עבה במיוחד והכמות תספיק גם לתבנית 24 ס"מ.

המתכון המקורי המלא בבלוג  The original recipe in English in the blog Raspberri Cupcakes

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s