Go Bananas with my {vegan} recipe

לאחרונה אני פחות עוסקת במתכונים, אבל התמונות של עוגת הבננה כנראה עשו לרבים חשק לעוגת בננה טובה, אז קבלו מתכון קל להכנה וטעים טעים, וגם עם אופציה לטבעונים!!

Banana Cake is one of my  favorites & now it's also my first English Recipe 🙂 and also Vegan friendly!!

_1_~1

עוגת בננה עם חתיכות שוקולד

3 בננות בשלות
1/2 כוס חלב מכל סוג (אפשר להמיר חלק מהחלב בליקר אהוב)
1/2 כוס סוכר חום בהיר
1/2 כוס סוכר לבן  + 2 כפות
3 ביצים (טבעונים: 3 כפות קמח פשתן + 6 כפות מים שהושהו יחד 5 דקות)
2 כוסות קמח גדושות
1/2 1 כפיות אבקת אפייה
1/2 כוס + 2 כפות שמן צמחי
80 גרם שוקולד מריר אייכותי

מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה ומחממים תנור ל-175 מעלות

מועכים את הבננות בעזרת מזלג ומערבבים בקערה גדולה עם החלב, סוכר, ביצים והשמן.

חותכים את השוקולד גס ומערבבים בקערה קטנה עם הקמח ואבקת האפייה.

מוסיפים את תערובת הקמח אל הנוזלים, מערבבים ומעבירים לתבניות.

אופים כ-30 דקות או עד שהעוגה שחומה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא עם מעט פירורים.

Banana & Chocolate chunk cake

3 ripe bananas
1/2 cup milk of any kind (You can convert some of the milk for your favorite liqueur)
1/2 cup light brown sugar
1/2 cup + 2 tablespoons white sugar
3 eggs (vegan: 3 tablespoons flax flour soaked for 5 minutes with 6 tablespoons water)
2 heaping cups flour
1 1/2 teaspoon baking powder
1/2 cup + 2 tablespoons vegetable oil
80 g dark chocolate

Preheat oven to 175 ° C & line 2 loaf pan with baking paper

Mash the bananas with a fork.

In a large bowl mix the bananas with the milk, sugar, eggs and oil.

Cut the Chocolate into chunks and mix in a small bowl with the flour and baking powder.

Add the flour mixture to the liquid and mix together.

Bake for 30 minutes or until the cake is brown and a toothpick comes out with a few crumbs.

Advertisements

11 מחשבות על “Go Bananas with my {vegan} recipe

  1. פינגבק: Focus is Overrated | תשוקה בתבנית אפייה

  2. הכנתי כבר פעמיים מרגע שגיליתי את הבלוג המקסים והמתכון.
    העוגה פשוט מ-ע-ו-ל-ה וקלה להכנה (במיוחד לבחורה חסרת מקסר ותנור מקרטע).

    תודה!

  3. העוגה מעולה!
    שאלה קטנה, לגבי זמן האפיה… עד שהעוגה משתזפת עובר הרבה זמן ולא 30 דק כפי שכתוב.. מתלבטת אם כך צריך להיות..

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s